سایه روشن نوشته است:
من انواع قرص های گوارشی و داروهای گیاهی خوردم هیچ تاثیری که نداشت بدترم شدم حتی حاضر شدم 8 ماه خام گیاه خوار بشم که واقعا سخته شاید یه خورده حالم بهتر شه اما نشد که نشد منم کارم شده بود غم و غصه .بهترین سال های عمرم تباه شد ولی چه میشه کرد.
چه حالی به آدم دست میده وقتی تو این حالت یک نفر بیاد و بگه همه اینها توهم و خیال بوده. این مسئله برای غیر ال جی ها هم هست و این که بیخودی سخت می گیریم را دکترهای بیسواد هم میگن.
نقل قول:
شهریور به اصرار شوهرم رفتیم پیش یه روان پزشک من خودم اعتقادی به قرص های اعصاب نداشتم در مورد بیماریم توضیح دادم اونم قرص فولکستین و تئوفورلازین تجویز کرد فولکستین هیچ عوارضی نداشت ولی اون یکی واقعا حالمو بد می کرد که بعد بجاش نورتریپتیلن خوردم.
خودتون نورتریپ را جایگزین تئوفورلازین کردین ؟
نقل قول:
.یه نفر از بچه های انجمن نمیدونم امیدوار بود یا اشنا که خدا خیرش بده جایی نوشته بود که ما باید مهارت زندگی با ای بی اس رو کسب کنیم.
بنده خدا "آشنا" کلی در این زمینه زحمت کشید!
نقل قول:
من همیشه میگفتم من باید راه درمانشو پیدا کنم و تا این بیماریم خوب نشه نمی تونم شاد باشم و بخندم و خوش بگذرونم.
من همین الان هم اینطور فکر می کنم ولی به کسی این طرز فکر را توصیه نمی کنم.