انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 5:39 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی
نویسنده پیغام
پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 8, 92 9:37 pm 
آفلاین
مدیر گروه
آواتار کاربر

محل اقامت: تبریز-IBS از نوع LG
یک تحقیق از کارگران با سندرم روده تحریک‌پذیر نشان داد که آن‌ها ۳۴٫۶٪ از بهره‌وری خود را (۱۳٫۸ ساعت در هر ۴۰ ساعت کار در هفته) از دست داده‌اند . (مرجع: fa.wikipedia.org )
برای من این مشکل در محیط خانه با توجه به پذیرش موضوع توسط خانمم مشکلی ایجاد نکرده ولی روابط فامیلی را اندکی کاهش داده ولی مهمترین و تاثیر گذارترین اثرش در کار بوده است بطوری که می توانم بگیویم براحتی 40درصد کارایی مرا کاهش داده و نمی گذارد تا تمرکزم را بر کار داشته باشم - به جرات می گویی که بطور میانگین روزانه 1 ساعت باید در محیط باز بروم تا گازی را که نشت می کند تخلیه کنم- برخی موارد با تمسخر همکارانی که فکر می کنند بصورت عمدی گاز روده را خالی می کنم مواجه می شوم - از قبول سمت و مسئولیت هایی که توام با حضور در جلسات در اتاق باشد گریزانم - مشکل من وقتی حاد شده است که قوه بویایی من هم شدیدا کاهش یافته و وقتی همکاری پپنجره اتاق را باز می کند نمی دانم بخاطر بیماری من است یا موضوع عادی می باشد. وقتی همکاری می گوید که اگر مشکلی داری به پزشک مراجعه کن تقصیر ما چیست که باید از بوی تو خفه شویم می مانم چه بگویم. در زمستان که پنجره ها بسته هستند مشکل حاد می شود ولی در بقیه فصل سال که پنجره ها باز هستند مشکل هم تا حدودی حل می شود.
به هر حال نباید امیدمان را از دست بدهیم

معتقدم راه درمان IBS افزایش سطح سلامتی روانی با بهبود مهارت های زندگی و بهبود هوش هیجانی است. چونکه عامل IBS همین امر است. هرچند مصرف داروهای روانپزشک برای آی بی اس، در بازه زمانی محدود، لازم به نظر می رسد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: جمعه فروردین 9, 92 9:54 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: فارس
منم سر همین موضوع از دانشگاه فعلا معلق شده ام
من فکر می کنم خیلی بیشتر از این درصدی که توی این تحقیق بیان شده بر روی زندگی من تاثیر منفی گذاشته است
در مورد حس بویایی، جناب آشنا حس بویایی شما کاهش نیافته، ما هم اصلا بو را متوجه نمی شویم در حالی که بوی غذاها، گل ها و هر بوی دیگری را براحتی حس می کنیم
من به هیچ وجه نمیتونم تحمل فضای بسته اداری رو داشته باشم، فعلا یه کار خوبی که دارم انجام میدم، مترجمیه، اونم از نوع دور کاری، یعنی دارالترجمه فایل را برایم ایمیل می کند، من ترجمه می کنم و برایشان ارسال می کنم و عملا نیاز به حضور فیزیکی نیس، که اکیدا این جور کارها رو به بچه های ای بی اس توصیه میکنم، درسته درآمدش خیلی پایین تره اما اعصاب آدم آرومه در عوض

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه فروردین 15, 92 3:31 pm 
من هم با این نظر موافقم ما هر چقدر استرس کمتر داشته باشیم بهتره .من مدرکم کشاورزیه ودارم یک کار خصوصی برای خودم راه می اندازم از پشت میز نشینی بیزارم. می خوام بیشتر با طبیعت در ارتباط باشم تا با آدمها. به من هم پیشنهاد کاری در یک شرکت کشاورزی 3 سال پیش شد درآمد خوبی هم داشت اما نتونستم محیط بسته اونجا رو تحمل کنم واز قبولش سر باز زذم.قبل این بیماری داشتم برای فوق لیسانس آماده می شدم که این لعنتی همه زندگیم رو تحت تاثیر خودش قرار داد.

آخرین بار توسط zar در پنج شنبه فروردین 29, 92 4:03 pm ویرایش شده است، در کل 1 بار ویرایش شده است.

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 19, 92 12:14 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
بهتره بگم آی بی اس دیگه کیفتی رو زندگیم نذاشته بمونه!رسما شده جهنم برام..
البته من مشکلم بی اختیاری گاز روده نیس ولی به شدت حرکات روده م نامنظمه یام نفخ میکنم.. و برام بیرون ازخونه رفتن مخصوصا بااتوبوس یا پیاده ..مسافرت..یا حتی کلاس رفتن عذاب آوره چون هی احساس میکنم دسشوویی دارم گاهی 2/3هفته ای این مریضیم فروکش میکنه گاهیم خیلی بدتر میشه..
تبدیل شدم به یه آدم بی حوصله و دائما غمگین و افسرده..همیشه ی خدا خسته م..
از حقوق قبول شده بودم ولی چون باید دائم کلاس میرفتم به خاطر ای بی اس ازخیرش گذشتم... وتو پیام نور روان شناسی خوندم..
دوس دارم برا ارشد درس بخونم ولی وقتی فکر میکنم کلاسارو چیکار کنم بااین وضعم واقعا مستاصل میشم...خانوادم خیلی اصرار دارن تا فوق لیسانس بخونم..
دوس دارم کارکنم ولی با این وضع سخته..
مسئله ازدواجم که هست!!! همه خواستگارا رد میکنیم چون روم نمیشه چیزی بگم ..هم به خانوادم هم به خواستگاره..
زندگی منو آی بی اس فلج کرده..
فک کردن به این مریضیم باعث شده درکنارش مشکلات دیگه م پیدا کنم..
مثلا ی مقدار از موهام سفید شده بااینکه 23تازه سالمه و مجبورم رنگ کنم زود به زود تامعلوم نشه..
فشارخونم پایینه..ضربان قلبم نامنظمه و...

بالا

پستارسال شده: دوشنبه فروردین 19, 92 12:32 pm 
آفلاین
Admin

کاملا درکتون می کنم بچه ها
واقعا زندگیمون به تمام معنا گه شده
من که از هیچ طرف شانس نیاوردم، یه بابای پولدار هم ندارم یه سرمایه بهم بده بزنم تو کار گلخونه از شر آدما خلاص بشم

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 20, 92 5:46 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: fars
شما خانم eli7 که روانشناسی خوندید. واقعا راهی برای از بین بردن استرس وجود نداره. من فکر میکونم که هورمون هم بی تاثیر نیست . چون بیشتر مشکلات بچه ها بعد از بلوغ ظاهر شده است. مثلا بالا بودن هورمون کورتیزول یا تستسرون و امثال اینا. میخواستم اگه تحقیقی در این رابطه دارید برای بچه ها بفرمایید. من میگم شاید بالابودن کورتیزول باعث از بین رفتن تعادل سیستم مغزی میشه .

بالا

پستارسال شده: سه شنبه فروردین 20, 92 11:21 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: متاهل/24ساله
آقا مهران من روانشناسی عمومی خوندم متاسفانه مسائل فیزیولوژیکی بیشتر مربوط به روانشناسی بالینی هستش و من زیاد سررشته ای ندارم...:(
ولی درکل روانشناسی ثابت کرده که استرس و فشار روانی مستقیما رو روده و معده تاثیر میذاره..
ولی اگه دراین مورد مقاله ای پیدا کردم حتما براتون میذار

بالا

پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 17, 92 3:07 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

بیشتر سختی های این بیماری برای خودمه .یعنی بیشتر خودم هستم که اذیت میشم.
زودرنجیه من تو محیط کار و در نتیجه بیماریهای مکرر به علت زودرنجی و استرسم من رو از کار کردن دور کرده.
به علت بیماری های مکرر دیگه کسی حوصلم رو نداره و ازم خسته شدن.

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 6, 92 9:40 pm 
آفلاین
کاربر نیمه فعال

محل اقامت: تهران
المیرا جان علایم من کاملا شبیه شماس.. همش فکر میکنم باید برم دستشویی.. موقعی که میخوام از خونه برم بیرون استرس وحشتناکی میاد سراغم.. من فوق دیپلم هستم.. داشتم واسه لیسانس میخوندم اما نتونستم ادامه بدم و انصراف دادم.. در کل آی بی اس چیزی نذاشته واسم.. از کار نگم بهتره..

بالا

پستارسال شده: یکشنبه مرداد 6, 92 10:45 pm 
آفلاین
مدیر انجمن

محل اقامت: تهران
منم مثل بقیه بچه ها خیلی دوست دارم ادامه تحصیل بدم ولی نشستن به مدت طولانی سر کلاس برام سخته. ولی با این حال سعی ام بر ادامه تحصیله. مسئله ازدواجم که همونطور که المیرا گفت واسه خودش معضلی شده. همه موندن من چرا ازدواج نمی کنم. هر خواستگاری که می آد می گم قصد ازدواج ندارم!! آخه از آخر عاقبتش می ترسم. اینکه چه جوری به طرف مقابل بگم چه مشکلی دارم... :cry:

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 80 پست ]  به صفحه برو 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com