انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 7:25 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 24 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی
نویسنده پیغام
 عنوان پست: سردرد شديد
پستارسال شده: سه شنبه اردیبهشت 29, 94 7:35 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

محل اقامت: تهران
سردرد خوشه‌اي يک بيماري مزمن ناتوان کننده است که با سردردهاي شديد نافذ در ناحيه يک چشم تعريف مي‌شود و معمولا با علايمي مانند تورم، اشک‌ريزش و احتقان بيني همراه است. حملات به کرات در طول روز رخ داده و هر يک بين 15 تا 180 دقيقه طول مي‌کشند.
اين سردرد در بين شديدترين دردهاي شناخته شده در نوع بشر به شمار مي‌آيد، به همين دليل چندان شگفت‌آور نيست که 15 تا 22 درصد مبتلايان به اين عارضه افکار خودکشي دارند. شيوع اين بيماري تقريبا با شيوع بيماري پارکينسون يا اسکلروز مولتيپل برابر بوده و تقريبا 375 هزار نفر در ايالات متحده آمريکا را تحت تاثير قرار مي‌دهد.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: ام اس
پستارسال شده: شنبه خرداد 9, 94 12:47 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

داستان زندگي مريم عباسي که 15 سال است با ام‌اس زندگي مي‌کند: از ام‌اس تا فوق‌ليسانس

اواسط 19 سالگي و 2 سال بعد از ازدواج صاحب فرزند شدم. مي‌توانم بگويم بيماري من تقريبا 3 ماه از پسرم کوچک‌تر است. اواخر سال 82 بود که به‌تدريج دچار علائم ام‌اس از جمله گزگز و خواب‌رفتگي دست و پا شدم اما خيلي به آن توجه نمي‌کردم و اين حالت برايم عادي بود زيرا مشکل خاصي برايم ايجاد نمي‌کرد. مي‌توانستم به‌راحتي رانندگي کنم و به کارهاي روزمره‌ام برسم. تا اينکه به مرور زمان علائم تشديد شدند و 2 سال بعد وضعيتم حاد شد. به پزشک مراجعه کردم و با انجام ام.آر.آي متوجه شدم بيماري ام‌اس دارم. آن روز اصلا دوست نداشتم به اين بيماري فکر کنم.
ادامه: http://www.salamatiran.com/NSite/FullSt ... %B3&type=2

بالا

پستارسال شده: دوشنبه خرداد 11, 94 10:19 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

گل محمدی در جواب خبرنگار در مورد بیماری که موجب شد عده ایی اعتقاد پیدا کنند گل محمدی به پایان دور حرفه ای رسیده گفت:
من در اواخر سال 72 اومدم پرسپولیس و آن سال تب مالت گرفتم. آنهایی که این تب را گرفته‌اند، می‌دانند چه بیماری وحشتناکی‌ است، بیماری که به مفاصل می‌زند و دوران نقاهت طولانی‌ دارد، من دوبار هم این بیماری را گرفتم چون بار اول خوب درمان نکردم و دوباره بعد از چند سال این بیماری برگشت. خیلی‌ من را عقب انداخت از لحاظ فوتبالی، آن زمان هم تیم ملی‌ بودم و هم پرسپولیس و در اوج جوانی بودم و 2 ساله بد را داشتم.
سال 78 که پرسپولیس بودم و مربی‌ آن آقای پروین بود نسبت به سابقه‌ای که داشتم خیلی‌ دیدگاه خوبی نسبت به من نداشت و من را در لیست مازاد قرار داد، عابدینی زنگ زد به من و نعیم که بیایید باشگاه، رفتیم و به ما گفتند شما دوتا در لیست مازاد قرار گرفته‌اید و دنبال باشگاه برای خودتان باشید. ما هم بالاخره چند سال پرسپولیس بودیم و برای خودمان اسمی درکرده بودیم، به هم نگاه کردیم و گفتیم چه‌ کار کنیم؟ حالا آبرویمان می‌رود، انداختنمان بیرون. چند مدتی‌ گذشت و نعیم زنگ زد و گفت که از طرف فولاد زنگ زدند که برویم آنجا بازی کنیم، میای؟ منم گفتم بریم، تیم که نداریم، خلاصه رفتیم آنجا و از لحاظ مالی هم بهتر از پرسپولیس شده بود.
یحیی در قسمت دیگری از مصاحبه خود به بازگشت خودش به تیم ملی در سن 32 دوسالگی اشاره کرد.
نکته این مصاحبه اینجاست که یحیی گل محمدی پس از طی دوره بیماری از 32 سالگی تا 37 سالگی هفتاد بازی ملی کرد.
http://vetnews.mihanblog.com/post/5094

بالا

عنوان پست: فقط 5 درصد
پستارسال شده: چهارشنبه خرداد 20, 94 8:55 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

نتایج به دست آمده از یک بررسی جدید نشان می‌دهد در سال 2013 میلادی تنها کمتر از 5 درصد مردم جهان در سلامت کامل بوده‌اند.

متخصصان در این بررسی به ارزیابی اطلاعات مرتبط با 300 بیماری و عارضه از جمله آکنه، سندرم پیش از قاعدگی و بیماری‌های مزمنی همچون دیابت و عارضه‌های قلبی و همچنین بیش از 2300 پیامد مرتبط با بیماری‌ها در مردم 188 کشور جهان پرداختند.
در این بررسی مشخص شد در مجموع تنها 4.3 درصد از مردم دنیا در سلامت کامل بوده و به هیچ مشکل جسمی مبتلا نبوده‌اند. همچنین احتمال ابتلا به بیماری با افزایش سن بیشتر می‌شود به طوری که در کشورهای توسعه یافته حدود 64 درصد کودکان زیر پنج سال در سال 2013 مشکل سلامتی داشته‌اند و این رقم در بزرگسالان 80 سال به بالا 99.98 درصد بوده است.
همچنین در بیشتر موارد افراد به بیش از یک بیماری یا عارضه مبتلا بوده‌اند و حدود دو میلیارد و 300 میلیون نفر از مردم جهان به بیش از پنج بیماری مبتلا بوده‌اند. در میان افراد 80 سال به بالا در کشورهای توسعه یافته حدود 65 درصد به پنج تا 9 بیماری دچار بوده‌اند و در یک چهارم تعداد بیماری‌ها 10 مورد یا بیشتر بوده است.
متخصصان بر اساس مشاهدات خود دریافتند برخی بیماری‌ها شامل پوسیدگی دندان‌های دائمی، سردردهای تنشی، کم‌خونی ناشی از کمبود آهن و از دست رفتگی قدرت شنوایی بوده که در بیش از 10 درصد مردم جهان وجود داشته است. همچنین در سال 2013 بیش از 18 میلیارد مورد ابتلا به عفونت دستگاه تنفسی فوقانی و بیش از دو میلیارد مورد بیماری اسهال گزارش شده است.
همچنین در این بررسی آمده است که در دو دهه گذشته تعداد افرادی که به نوعی از معلولیت دچار بوده‌اند از 537 میلیون نفر در سال 1990 به 764 میلیون در سال 2013 افزایش یافته و این افزایش در اصل به دلیل بالا رفتن و مسن شدن جمعیت جهان بوده است.

علاوه بر این عوامل اصلی ناتوانی در مردم سراسر جهان شامل درد کمر، افسردگی، درد گردن، میگرن، دیابت و اختلال‌های اضطرابی بوده است. همچنین مشخص شده که افراد مبتلا به بیماری‌هایی همچون دیابت، آلزایمر و التهاب مفاصل بیشتر عمر می‌کنند.

متخصصان همچنین تاکید کردند اگرچه تلاش‌ها و اقدامات در جهت سلامت عمومی بر کاهش میزان مرگ و میر تمرکز دارد اما ضرورت دارد تا به افزایش نرخ سلامت و پیشگیری از اینگونه ناتوانی‌ها نیز توجه شود.
به گزارش لایوساینس، متخصصان سلامت می‌گویند: این بررسی‌ آشکار می‌سازد که در حوزه سلامت عوامل اصلی در پیشگیری از بیماری‌ها به خصوص اختلال‌های جدی اسکلتی – عضلانی و اختلال‌های روانی و رفتاری به درستی مورد توجه قرار نگرفته‌اند.
ایسنا

http://www.salamatiran.com/NSite/FullSt ... %AF&type=3

بالا

پستارسال شده: یکشنبه تیر 7, 94 9:28 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

سلامت: مدتي پيش بيماري سختي را پشت سر گذاشتيد. در اين باره برايمان بگوييد.

بله، چند سالي بود که مدام در ناحيه شکمم دردهاي آزاردهنده‌اي داشتم. پس از آزمايش‌هاي مختلف و اندوسکوپي گفتند زخم معده‌ام دوباره باز شده است و دردهايم مربوط به اين بخش از بدنم است. داروهاي مختلفي دادند که هيچ‌کدام اثر نکرد. شبي مهمان داشتيم. درد خيلي شديدي در شکمم احساس کردم و ديگر هيچ چيز نفهميدم. وقتي به هوش آمدم، روي تخت بيمارستان بودم و جراحي انجام شده بود. اصلا يادم نيست که چطور من را به بيمارستان رساندند و چه اتفاق‌هايي افتاد. از فرط درد بيهوش شده بودم. پزشک‌ها گفتند 35 سانتي‌متر از روده‌ام را برداشته‌اند. عمل سنگيني بود و مجبور شدم مدت‌ها در خانه بمانم.
آرش: به نظر می رسد پزشک ایشان دچار اشتباه شده اند چون اگر کولونوسکپی کرده بودند سرطان روده خیلی زودتر تشخیص داده میشد که درمان هم موثرتر بود.
سلامت: تشخيصشان سرطان بود؟
بله، به هر حال از بيماري نمي‌شود فرار کرد. متاسفانه در سال‌هاي اخير هم اين بيماري در ايران شيوع زيادي داشته است.

سلامت: چطور از اين بيماري نجات يافتيد؟
خوشبختانه پزشکي که من را عمل کرد، فوق‌العاده‌ بود و با توکل به خداوند و کمک او توانستم از پس اين بيماري برآيم.

سلامت: فکر مي‌کنيد چرا اين بيماري تا اين حد در ايران شيوع پيدا کرده است؟

يکي از عوامل مهمي که مي‌توانم به آن اشاره کنم، وجود استرس‌ها و اضطراب‌هايي است که گريبانگير مردم شده است. استرس عامل مهمي در بروز اين بيماري و بيماري‌هاي ديگر است چون وقتي روان آدم سالم نباشد، طبيعي است که جسمش بيمار شود. البته گاهي هم بعضي از بيماري‌ها به شکل ارثي به فرد منتقل مي‌شود اما در حال حاضر استرس‌هاي زندگي بسيار بالا رفته است و خيلي از افراد به‌خصوص جوان‌تر‌ها به بيماري‌هاي سختي مبتلا مي‌شوند. اميدوارم مسئولان وزارت بهداشت فکري براي حل اين مشکل کنند چون اگر با اين شرايط بخواهيم پيش برويم، نسل آينده‌مان بيمار و ناسالم خواهند بود.

سلامت: يادم مي‌آيد سر فيلمبرداري يکي از کارهايتان هم به زمين افتاديد و پايتان شکست.

بله، 2 سال پيش موقع فيلمبرداري زمين خوردم و لگنم شکست. مدت‌ها درگير آن بودم و خانه‌نشين شدم. در حال حاضر هم پلاتين در پايم دارم.

سلامت: پس با اين حساب روزهاي سختي را گذرانديد.

همين‌طور است. پس از آنکه 35 سانتي‌متراز روده‌ام را از دست دادم، تا چيزي مي‌خوردم بايد به دستشويي مي‌رفتم. :!: به خاطر شکستگي لگن هم نمي‌توانستم از توالت ايراني استفاده کنم. زماني که در خانه بودم، مشکلي نبود اما در زمان فيلمبرداري شرايط خيلي مشکل مي‌شد و کار گروه را سخت مي‌کرد. من هم چيزي نمي‌گفتم و سعي مي‌کردم با امکانات موجود خودم را سازگار کنم. خيلي‌ها مي‌گويند تو چرا اين چيزها را نمي‌گويي تا سر صحنه همه چيز را برايت حاضر کنند اما نمي‌توانم. اگر به خانه مي‌رفتم و پدر و مادرم غذا خورده بودند و من نه، مي‌‌گفتم خورده‌ام. اخلاقم است و نمي‌توانم خودم را عوض کنم.

سلامت: رژيم خاصي را هم رعايت مي‌کنيد؟
نه، البته دارو مصرف مي‌کنم و سعي مي‌کنم چيز زيادي نخورم چون در خارج از خانه نمي‌توانم از دستشويي ايراني استفاده کنم.

سلامت: به طب سنتي هم اعتقاد داريد يا نه؟

بله، به هر حال بيشتر داروهاي امروزي از گياهان مختلفي تهيه و توليد مي‌شوند و افرادي مانند ابوعلي‌سينا براساس همين طب سنتي بيماري‌هاي زيادي را درمان کرده‌اند اما از طرفي طب کلاسيک و امروزي را هم نمي‌توان ناديده گرفت. به هر حال امروزه هم تجهيزات پزشکي و هم علم پزشکي رشد خوبي داشته‌اند و بيماري‌هايي که در گذشته بر اثر نبود امکانات و پزشک غيرقابل درمان بودند، به خوبي درمان مي‌شوند و براي همين هم آمار مرگ و مير نسبت به قديم پايين‌تر آمده، البته منظورم بيشتر بيماري‌هايي مثل وبا، حصبه، آبله و... است.

سلامت: آقاي مشايخي! جريان آتل دستتان چه بود؟ شنيده‌ام باز کردن زود هنگام آتل دستتان باعث شده که انگشت دستتان آسيب ببيند.

چندي پيش در خانه انگشت شست دستم دچار آسيب شد و ‌تاندونش پاره شد. 2 ساعت طول کشيد تا جراحي کردند و آتل بستند. پزشک گفت که 40 روز دستم بايد در آتل باشد ولي نمي‌شد. ما اول و آخر سکانس‌ها را قبل از اين اتفاق گرفته بوديم و باقي کار مانده بود. بعد از 3 روز آتل را باز کردم تا کار دچار مشکل نشود. کار اشتباهي بود و باعث شد تا انگشتم آسيب ببيند و ديگر کار نکند.

سلامت: رابطه‌تان با پزشکان چطور است؟ حدس مي‌زنم رابطه خوبي داشته باشيد.

پزشکان قشر زحمت‌کشي هستند و جان انسان‌ها را نجات مي‌دهند. وقتي سريال «در حاشيه» پخش شد، از ديدن آن متعجب و ناراحت شدم چون در اين کار حرفه پزشکي به بدترين شکل به نمايش درآمده بود. بهتر است اگر مي‌خواهيم انتقاد هم کنيم، اول معايب خودمان را بشناسيم و ببنيم آيا خودمان تکميل هستيم يا نه؟ به هر حال عملکرد عوامل سريال در حاشيه را نپسنديدم.

بقیه گفتگو را در اینجا بخوانید: http://salamatiran.com/NSite/FullStory/?Id=82475&type=2

بالا

پستارسال شده: سه شنبه تیر 9, 94 5:32 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

شیوع بیماری در بین شرکت‌کنندگانِ مسابقه "گِل‌نوردی"
http://www.isna.ir/fa/news/94040905418/ ... 8%AF%DB%8C

آرش: دلم خنک شد :twisted: یک کم بفهمن که ما چی می کشیم.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه تیر 17, 94 7:38 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

جاسپر مردی انگلیسی، به آسم مبتلا بود و آلرژی شدید داشت. برای اینکه از شر آلرژی آزاد شود به آفریقا رفت و به عمد خود را به انگلی به نام کرم قلابدار آلوده کرد.
این کار او نتیجه داد و او دیگر آسم ندارد و اکنون به فروش این انگل در اینترنت مشغول است.
هر چند این انگل مشکلاتی از قبیل درد شکمی، اسهال خفیف و سوءتغذیه ایجاد می کند، ولی جاسپر فکر می کند که اینها بهتر از آلرژی است.
http://timeoff.blog.ir/post/543

بالا

پستارسال شده: سه شنبه شهریور 17, 94 11:20 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

دکتر مجید غفارپور در نشست خبری چهارمین کنگره بین‌المللی سردرد، با اشاره به شیوع 8 تا 10 درصدی میگرن در کشور، گفت: سردرد جزء اختلالات شایع دنیا است و با توجه به شیوع بالای آن جزو مهم‌ترین مسائل پزشکی است. از هر 100 نفر مرد ، شش تا هفت نفر و از 100 نفر زن 15 نفر دچار سردرد‌های میگرنی هستند. برخی سردرد‌ها اگر به موقع درمان نشوند عوارض جبران ناپذیری خواهند داشت. بروز سردرد در افراد ممکن است باعث بروز عوارض جسمی و روحی و همچنین اقتصادی شود.
وی درباره علایم شروع میگرن در افراد گفت: شروع میگرن تدریجی است . ممکن است با علایم مقدماتی همراه باشد. علایم مقدماتی آن روز‌ها و ساعت‌ها قبل از شروع سردرد رخ می‌دهند و به آنها علایم ابتدایی می‌گویند. خلق فرد تغییر می‌کند، گاهی به غذاهای خاصی تمایل پیدا می‌کنند و حجم ادرار نیز تغییر پیدا می‌کنند. مرکز همه این تغییرات نیز هیپوتالاموس است.
غفارپور ادامه داد: برخی علایم نیز دقیقه‌هایی قبل از میگرن ایجاد می‌شوند و درطول نیم تا یک ساعت به حداکثر خود می‌رسد.

عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران شایع‌ترین سن شروع میگرن را نوجوانی اعلام کرد و افزود: 99 درصد افراد در طول زندگی خود حتما یک بار سردرد را تجربه می‌کنند.
دکتر سید محمد حسن پاک نژاد، متخصص مغز واعصاب و عضو گروه اجرایی و علمی این کنگره، دراین نشست گفت: 90 درصد سردردها ترکیبی از میگرن و موارد تنشی است. سردرد‌ها که گاهی به عنوان بیماری و گاهی نشانه‌ای از یک بیماری شناخته می‌شوند از لحاظ روز‌هایی که فرد را از کار محروم می‌کنند، هفتمین علت ناتوان کننده انسان شناخته شده‌اند.

وی ادامه داد: 90 درصد بیمارانی که به میگرن و سردر‌دهای تنشی دچار می‌شوند، زمینه‌ای از افسردگی و اضطراب دارند. در درمان سردرد، زمینه‌های بروز آن نیز باید به صورت چند تخصصی مورد درمان قرار گیرد.
پاک‌نژاد همچنین درباره تصورات نادرستی که درباره مصرف مسکن بیش‌تر برای درمان سردرد وجود دارد، گفت: تصور عمومی این است که درمان سردرد یعنی مصرف مسکن. اگر مسکن‌ها بیش از حد مصرف شوند ، خودشان می‌توانند جزیی از عوامل تشدید کننده آن محسوب شوند. امروز دیگرنمی‌شود گفت که درمانی برای میگرن وجود ندارد و بیمار باید تا آخر عمرآن را تحمل کند. درحال حاضر نیز برای همه انواع سردرد، حتی میگرن‌ نیز درمان وجود دارد.
ISNA

آرش: نمی دونم شش اختلال دیگر ناتوان کننده انسان چی هستند ولی آی بی اس حتما یکی از اونهاست.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه شهریور 18, 94 12:23 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

. . . . دکتر حمیدرضا نمازی اضافه کرد: طی تجربیات به دست آمده، سرطان موجب ژرف اندیش‌تر و مهربان‌تر شدن افراد می‌شود و به گفته خود آن‌ها دریچه جدیدی را رو به جهان برایشان می‌گشاید. افرادی هستند که سالگرد سرطان گرفتن‌شان را جشن می‌گیرند چراکه معتقدند پس از بیماری معنای زندگی را دریافته‌اند. . . . .

http://isna.ir/fa/news/94061811474/%D8% ... B%8C%D9%86

بالا

عنوان پست: داروی ضدافسردگی
پستارسال شده: چهارشنبه شهریور 18, 94 5:54 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

دقت کردین مصرف داروهای ضدافسردگی در بین مردم چقدر زیاد شده؟
الان دکترها بیشتر و راحت تر این داروها را تجویز می کنند و مردم هم بیشتر تن به خوردنشون میدن.
در این هفته بطور اتفاقی متوجه شدم دو نفر از همکارام داروی ضدافسردگی به تجویز پزشک مصرف می کنند. اونها در ظاهر که هیچ مشکل خاصی نداشتند.
شاید هم تجویز این داروها برای مشکلاتی غیر از افسردگی زیاد شده است؟

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 24 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2, 3  بعدی

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید