انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 4:12 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2
نویسنده پیغام
پستارسال شده: شنبه تیر 13, 94 6:11 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

ببینید احسان خان :
می گویید که انسان را خالی دانستن از استرس و اضطراب یک نوعی مقدس سازیه ؛ و این گونه نیست ،مگر همین انسان در کودکی کاملا خالی از اضطراب و استرس نبوده و چه پیش آمده که الان اینطور رفتار استرس زا دارند ؛ خب این یک مثال نقضی برای گفته های شماست ؛ مثال دیگر معصومین هستند ؛ مگر آنها انسان نیستند با تمایلاتی انسانی ؛ خب پس چطور عاری از اضطراب و استرس بودند در زندگی روزمره شان ؛ خب دلیل نقضی که اورده شد باید فرمول شما را رد کند ؛ پس نگویید اینجور نگاه کردن مقدس کاری و ؛ تقسیم انسان به دو شاخه شیطانی و فرشته گونه است ؛
مطلب دوم که جالبه این است که شما می گویید شاید برای روانشناس هم پیش بیاید برای حل مشکلاتش و استرس زندگیش پیش روانشناس دیگر برود ؛ خب من می گوییم این چه علمی است که نتوانسته به درد خودش بخورد و از آموزه های خودش استفاده کند و برای حل مشکل ، گدای در دیگری چون خود شده ؛ خوب باید نسخه هایی که برای دیگران میپیچد برای خودش هم میپیچید دیگر .
پس نقصی در این میان هست که نتوانسته عمل کند ....
و در اخر منظور من از علوم غربی ؛ روانشناسی بود ، نه علمهای دیگر ؛ و گرنه پیشرفت کردن غربیها را در علوم تجربی که به درد بشریت خورده را تحسین میکنم
و هیچ موقع من نگفتم که دین با علم منافات داره ؛ چون که اولین کسانی که در دنیا در علوم پزشکی ؛ نجوم ؛ ریاضیات و فلسفه و غیره ؛ تبحر داشتند ، مسلمانان بودند و آن زمان غربیها داشتند غاز میچروندند ، و خدمتی که مسلمانان و ایرانیان به بشریت در علوم کردند تا این زمان هیچ کس اینقدر خدمت نکرده ؛ پس بشریت در علم مدیون مسلمانان هستند و علم و پیشرفت خود را از مسلمانان گرفتند ؛ اگر تاریخ خونده باشید اغاز پیشرفت غربیها از شروع جنگهای صلیبی با مسلمانان بود که پیشرفت را همزمان با جنگ یاد گرفتند ؛ پس دینی که من گفتم هیچ مشکلی با پیشرفت انسان و علم آموزی او ندارد و اجر علم اموزی رو بیشتر از تعبد تو خالی میداند ....
در کل من مایل نیستم دانسته هایم را بر شما تحمیل کنم ؛ حتما شما یه چیزهایی دانسته اید که گفته هایتان را تایید میکنید و حتما به دردتان خورده که استفاده میکنید پس من نظر شما را محترم میشمارم و می گویم دنبالش کنید شاید نتیجه گرفتید و دیگران را مطلع کنید ...
موفق باشید .

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

پستارسال شده: شنبه تیر 13, 94 8:36 pm 
آفلاین
کاربر تازه وارد

با سلام و درودهای بیکران...
1- بزرگترین استرس و اضطرابی که در طول زندگی بر یک فرد انسان وارد میشود در لحظه تولد است و آن را «ضربه ی تولد» می نامند. کودکی دوره ایست پر از اضطراب...!!! این مقدمه ای که بر اساس آن، چنین نتیجه ای گرفتید را نمی دانم بر چه پایه و اساس و کدامیک از مشاهدات بالینی انتخاب نموده اید؟ از یک مقدمه ی غلط به یک نتیجه ی غلط می رسیم.
2- خواهشا معصومین را وارد بحث نکنید چون در اینصورت به هیچ گونه نتیجه گیری نخواهیم رسید چون تعمیم پذیر نخواهد بود.
3- همانگونه که یک پزشک ممکن است زمانی محتاج پزشک دیگر شود، یک روانشناس نیز ممکن است محتاج دیگری گردد. اقرار به ضعف نشانه ی ضعف نیست(چرا که انسان ماهیتا موجودیست ضعیف) بلکه نشانه ی دارا بودن ظرفیت بالا جهت پذیرش واقعیت است. اقرار به قدرت و همه چیز دانی و کلید تمامی مشکلات بشری را در دست داشتن، و جالب تر از آن هیچ شاهدی بر اثبات آن نداشتن و هیچ اقدام عملی جهت کاهش آلام و درد و رنج بشری برنداشتن، نشانه ی ضعف است.
4- با مطالعه ی تاریخ خواهید دانست که ایرانیان علوم طبیعی را از یونانیان فرا گرفتند...اگر یونان آنروز را مساوی با غرب در نظر بگیریم پس مدعای فوق شما نیز زیر سوال می رود.
5- دیگاه کریشنا و جناب مصفا که رویکرد شما برگرفته از آنست دارای ایرادات اساسی است و نقدهای فراوان به آن واردست. بنده نیز در ابتدای مطالعه ی این دیدگاه بسیار مجذوب آن گشته بودم ولی نهایتا با مطالعات بیشتر و آشنا شدن با سایر رویکردها در باب شناخت انسان، انتقادات فراوانی نسبت بدان یافتم. این دیدگاه به منزله ی "یک دیدگاه" در باب شناخت انسان ارزشمندست و نه فراتر از آن(در نظر گرفتن آن به منزله ی وحی مطلق). اصولا به نظرم شایسته نیست انسان را که دارای چنین پیچیدگی های فراوان از لحاظ روانشناختی می باشد را در یک دیدگاه؛ و آن هم دیدگاهی غیر علمی محصور نماییم و در مورد وی به قضاوت بپردازیم... دریچه ی ذهنمان را به روی دیدگاه های مختلف باز گذاریم و از ابعاد مختلف به پیچیده ترین پدیده ی هستی بنگریم.
6- خوش بود گر محک تجربه آید به میان.

موید باشید.

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 12 پست ]  به صفحه برو قبلی  1, 2

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 0 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید