انجمن بیماران آی بی اس، سندرم روده تحریک پذیر

بیماری IBS، درمان ای بی اس، نفخ، اسهال، یبوست، بی اختیاری، دردشکم
تاریخ : جمعه بهمن 10, 04 2:33 pm

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

قوانین انجمن

برای مشاهده قوانین انجمن لطفا اینجا کلیک کنید

ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
نویسنده پیغام
 عنوان پست: Re: گلوتامین Glutamine
پستارسال شده: پنج شنبه تیر 10, 94 12:27 am 
آفلاین
کاربر حرفه ای

محل اقامت: تهران
ایشون واسه خودش گفته! اگه مجوز می‌دادند نمایندگی‌ میگرفتیم لازم نبود این همه هزینه کنیم از آمریکا و جاهایِ دیگه با قیمت زیاد بیاد و تقلبی هم زیاد بشه !

بالا
 پروفایل ارسال پیغام خصوصی  

عنوان پست: وزارت بهداشت
پستارسال شده: پنج شنبه تیر 11, 94 8:35 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

مسئولین وزارت بهداشت بیشتر سیاسی کاری می کنند تا کار علمی.
مثلا از طرفی آب شهری و آب های بسته بندی آلوده هستند. اونوقت میگن دستگاه های تصفیه آب استاندارد نیستند و استفاده نکنید.
بجای اینکار باید مارک های استاندارد این دستگاه ها را مشخص کنند تا مردم از سردرگمی بیرون بیایند. در یک اظهارنظر دیگه هم گفتن که پارازیت ضرری برای سلامتی نداره :oops:
حیف پولی که این وزارتخانه حروم میکنه.

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه مرداد 7, 94 9:37 pm 
آفلاین
کاربر حرفه ای

سلام یه تستی هم راجب این گلوتامین بگم که اون هایی که بشکل پودر هست بهتر جواب داده تا بشکل قرص یا کپسول! سعی‌ کنید مصرف که می‌کنید ناشتا ۵گرم بخورید با آب! قرصی هم میخورید حتما از آمینو اسید یا bcaa استفاده کنید! قرصی به تنهائی فایده‌ای نداشته

بالا

پستارسال شده: چهارشنبه شهریور 17, 94 2:35 am 
آفلاین

من 4 روزه که روزی 2 کپسول L-Glutamine 500MG رو با شکم خالی، نیم ساعت قبل از صبحانه و شام، میخورم .
وضعیت دل درد و نفخم بسیار بهتر و مدفوعم منسجم تر (و نرمال تر) شده! باز هم از وضعیتم گزارش خواهم داد.

مشکل: 1 سال نفخ، دل درد، کارکرد روده نامنظم، مدفوع غیرمنسجم
داروها: 1 کپسول Probiotic (10 Organism+20 Billion)i همراه ناهار

بالا

عنوان پست: گلوتامین Glutamine
پستارسال شده: چهارشنبه شهریور 18, 94 9:20 am 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

با تشکر از درمیان گذاشتن تجربتون،
گلوتامین و پروبیوتیکی که مصرف می کنید از چه برندی هستند؟ (هرچند شما ساکن آمریکا هستید ولی امکان تهیه مکلمل های آمریکایی برای ما تا حدی امکان پذیر است. دوستم چند هفته دیگر به ایران می آید و می تونم از طریق اون مکلمل های خارجی تهیه کنم)

شما از اثر خوب گلوتامین گفتید. در مورد پروبیوتیک چطور؟ کمکی کرد؟
پروبیوتیک را چه مدت است که مصرف می کنید؟ اگر هر دو را باهم مصرف می کنید این نتیجه خوب مربوط به هردو هست یا فقط گلوتامین؟

رژیم غذایی آمریکایی(چرب و با پروتئین های حیوانی زیاد) را تا چه حد در مشکلتون تاثیرگذار می دونید؟

بالا

پستارسال شده: پنج شنبه شهریور 19, 94 4:31 am 
آفلاین

آرش نوشته است:
با تشکر از درمیان گذاشتن تجربتون،
خواهش میکنم. کاش همه کسانی که به اینجا سر میزنن، اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن تا هرکس راه خودش رو پیدا کنه واسه زندگی هرچه بهتر این بیماری. خصوصن اینکه تجربه افراد ممکنه به درد هم بخوره در کنترل این بیماری.
آرش نوشته است:
گلوتامین و پروبیوتیکی که مصرف می کنید از چه برندی هستند؟ (هرچند شما ساکن آمریکا هستید ولی امکان تهیه مکلمل های آمریکایی برای ما تا حدی امکان پذیر است. دوستم چند هفته دیگر به ایران می آید و می تونم از طریق اون مکلمل های خارجی تهیه کنم)
من فعلن برای شروع از اینها استفاده میکنم(ولی میدونم که بهتر از این ها هست مثل VSL#3....):
تصویر

آرش نوشته است:
شما از اثر خوب گلوتامین گفتید. در مورد پروبیوتیک چطور؟ کمکی کرد؟
پروبیوتیک را چه مدت است که مصرف می کنید؟ اگر هر دو را باهم مصرف می کنید این نتیجه خوب مربوط به هردو هست یا فقط گلوتامین؟
پروبایاتیک و گلوتامین رو با هم تازه شروع کردم. پروبایاتیک کمی اذیتم میکنه یک ساعت بعدش. از دیروز قطع کردم تا اثر ال-گلوتمین رو تنها ببینم. براساس تجربه ام با دارو های دیگه زوده برای تنیجه گیری ولی خواهم گفت از وضعیتم. و اینکه من خیلی دوز کمی از گلوتامین رو میخورم.

آرش نوشته است:
رژیم غذایی آمریکایی(چرب و با پروتئین های حیوانی زیاد) را تا چه حد در مشکلتون تاثیرگذار می دونید؟

من هم به خاطر بیماریم قاعدتن خیلی خونه غذا میپزم و (مجبورم) از جاهای سالم، ارگانیک و بدون گلوتن غذا بخرم. اصولن هم خیلی پر خور و یا بد خوری نیستم. ولی بیماریم در امریکا پدیدار شد و بعید میدونم به غذاهای اینجا ربط داشته باشه. فکر میکنم شروعش با تغییر ناگهانی توی مدل زندگیم بی رابطه نبوده باشه (نمیدونم). ولی همینجا شش ماه رژیم FODMAP رو دنبال کردم که خیلی لاغر شدم و کمی بهتر. الان هم 80%ش رو دنبال میکنم و پیاز و سیر و برنج :( قاتل جونمند! البته food intolerance م هم مدام تغییر میکنه، مثلن قبلن برنج و نون جو میتونستم بخورم و نون گندم نمیتونستم ولی الان برنج اصلن نمیتونم بخورم ولی نون گندم میتونم! خلاصه هر کار میکنم بازم این لعنتی غافلگیرم میکنه! من روده ام به مواد غذایی زیادی حساسه. همیشه حس spasmodic gut دارم، انگار همه اش منقبض میشه روده ام و گاز اذیتم میکنه. (برای اطلاعاتتون بگم که از هر 10 نفر (بیشتر خانوم ها) تو امریکا یکی IBS داره (با شدت های متفاوت و البته تعاریف مختلف از IBS). خودتون دیگه میتونید کمی حدس بزنید. البته من بیشتر مقصر رو سبک زندگی و سترس میدونم تا تغذیه...).

آپدیت وضعیت: 3-4 خیلی خوب بودم تا اینکه یه کم گوشت گوسفند رو با پیاز پختم برای اینکه ببینم food tolerance م بالا رفته یا نه که جوابش به وضوح نه بود.

بالا

پستارسال شده: جمعه شهریور 20, 94 12:55 pm 
آفلاین
مدیر ارشد
آواتار کاربر

- پیشنهاد می کنم پروبیوتیک florastor را امتحان کنی چون در مورد نفخ خوب جواب میده (قیمتش کمی بالاست)

- از رژیم فودمپ نتیجه چندانی نگرفتم. یک مدتی هم نان و گندم و جو نخوردم که جز کمی کاهش نفخ نتیجه ای نداشت.
در مورد برنج: در آمریکا انواع و اقسام برنج است. از برنج ایرانی استفاده می کنید یا برنج دیگه ای؟ بعضی انواع برنج نشاسته های غیرقابل هضم دارند.
با سیر که خیلی مشکل دارم و پیاز هم اذیت می کنه. در کل دوتاش را حذف کردم. (مجردها پیاز نخورن بهتره) البته غذا با پیاز خوشمزه تره ولی میشه به هر حالتی عادت کرد.
اینرو هم بگم که برای من قوام مدفوع مهم تر از نفخ است مثلا در هفته اخیر مدفوع نرمال بود در حالیکه نفخ بیشتر شده بود که در کل یک پیشرفت به حساب می آمد.

بالا

نمایش پست ها از آخر به اول:  مرتب سازی بر اساس  
ارسال موضوع جدید پاسخ به موضوع  [ 87 پست ]  به صفحه برو قبلی  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

همه زمان ها بر اساس UTC + 3:30 ساعت تنظیم شده اند

چه کسی آنلاین است

کاربران حاضر در این انجمن : کاربر عضو شده ای موجود نیست و 1 مهمان

در این انجمن نمی توانید موضوعات جدیدی ارسال کنید
در این انجمن نمی توانید به موضوعات پاسخ دهید
در این انجمن نمی توانید پست خود را ویرایش کنید
در این انجمن نمی توانید پست های خود را حذف کنید
در این انجمن نمی توانید پیوست ارسال کنید

پرش به:  
ایجاد شده توسط phpBB® Forum Software © phpBB Group
فارسی سازی و پشتیبانی phpBB توسط phpBBpersian.com