آرش نوشته است:
با تشکر از درمیان گذاشتن تجربتون،
خواهش میکنم. کاش همه کسانی که به اینجا سر میزنن، اطلاعاتشون رو به اشتراک بذارن تا هرکس راه خودش رو پیدا کنه واسه زندگی هرچه بهتر این بیماری. خصوصن اینکه تجربه افراد ممکنه به درد هم بخوره در کنترل این بیماری.
آرش نوشته است:
گلوتامین و پروبیوتیکی که مصرف می کنید از چه برندی هستند؟ (هرچند شما ساکن آمریکا هستید ولی امکان تهیه مکلمل های آمریکایی برای ما تا حدی امکان پذیر است. دوستم چند هفته دیگر به ایران می آید و می تونم از طریق اون مکلمل های خارجی تهیه کنم)
من فعلن برای شروع از اینها استفاده میکنم(ولی میدونم که بهتر از این ها هست مثل VSL#3....):

آرش نوشته است:
شما از اثر خوب گلوتامین گفتید. در مورد پروبیوتیک چطور؟ کمکی کرد؟
پروبیوتیک را چه مدت است که مصرف می کنید؟ اگر هر دو را باهم مصرف می کنید این نتیجه خوب مربوط به هردو هست یا فقط گلوتامین؟
پروبایاتیک و گلوتامین رو با هم تازه شروع کردم. پروبایاتیک کمی اذیتم میکنه یک ساعت بعدش. از دیروز قطع کردم تا اثر ال-گلوتمین رو تنها ببینم. براساس تجربه ام با دارو های دیگه زوده برای تنیجه گیری ولی خواهم گفت از وضعیتم. و اینکه من خیلی دوز کمی از گلوتامین رو میخورم.
آرش نوشته است:
رژیم غذایی آمریکایی(چرب و با پروتئین های حیوانی زیاد) را تا چه حد در مشکلتون تاثیرگذار می دونید؟
من هم به خاطر بیماریم قاعدتن خیلی خونه غذا میپزم و (مجبورم) از جاهای سالم، ارگانیک و بدون گلوتن غذا بخرم. اصولن هم خیلی پر خور و یا بد خوری نیستم. ولی بیماریم در امریکا پدیدار شد و بعید میدونم به غذاهای اینجا ربط داشته باشه. فکر میکنم شروعش با تغییر ناگهانی توی مدل زندگیم بی رابطه نبوده باشه (نمیدونم). ولی همینجا شش ماه رژیم FODMAP رو دنبال کردم که خیلی لاغر شدم و کمی بهتر. الان هم 80%ش رو دنبال میکنم و پیاز و سیر و برنج

قاتل جونمند! البته food intolerance م هم مدام تغییر میکنه، مثلن قبلن برنج و نون جو میتونستم بخورم و نون گندم نمیتونستم ولی الان برنج اصلن نمیتونم بخورم ولی نون گندم میتونم! خلاصه هر کار میکنم بازم این لعنتی غافلگیرم میکنه! من روده ام به مواد غذایی زیادی حساسه. همیشه حس spasmodic gut دارم، انگار همه اش منقبض میشه روده ام و گاز اذیتم میکنه. (برای اطلاعاتتون بگم که از هر 10 نفر (بیشتر خانوم ها) تو امریکا یکی IBS داره (با شدت های متفاوت و البته تعاریف مختلف از IBS). خودتون دیگه میتونید کمی حدس بزنید. البته من بیشتر مقصر رو سبک زندگی و سترس میدونم تا تغذیه...).
آپدیت وضعیت: 3-4 خیلی خوب بودم تا اینکه یه کم گوشت گوسفند رو با پیاز پختم برای اینکه ببینم food tolerance م بالا رفته یا نه که جوابش به وضوح نه بود.